Missing People får fyra nya styrelseledamöter

Säg hej till Missing People Swedens nya styrelse!

Missing People Swedens årsstämma ägde rum söndagen den 26 april 2020, men på grund av rådande virussituation kunde inte ett fysiskt möte hållas. Istället genomfördes en så kallad hybridstämma där 92 ombud deltog via Microsoft Teams och beslut fattades med röstning med hjälp av Mentimeter.

”Det var verkligen en ny erfarenhet och betydligt mer förarbete än inför en ”vanlig” årsstämma. Sittande styrelse höll i ett flertal workshops veckan innan – dels för att presentera och diskutera verksamhetsplanen, dels för att säkerställa att alla bemästrade tekniken i god tid före årsstämman”, säger Hanna Eberstein, kommunikationsansvarig på Missing People Sweden.

Missing People Swedens nya ledamöter för i år är:

 

Anna Stinger

Anna är grundare och VD för Anna Stinger AB, en konsultfirma med inriktning på varumärkes- och kommunikationsstrategi, kommunikations- och konceptutveckling samt Facilitator Marknadschefsgruppen, Leaders Alliance. Utsedd till Sveriges bästa marknadschef, kategori kläder 2011 och Årets Marknadschef 2006. ”Till Missing People Swedens styrelse kan jag bidra med: Gediget varumärkeskunnande, strategiskt fokus och nya perspektiv.”

Claes Salomonsson

Claes har precis avslutat sin roll som pressansvarig för Axfood för ett nytt liv som pensionär/egen företagare. Har 20 års erfarenhet av journalistyrket och PR-branschen. ”Jag kan bidra till verksamheten med pressfrågor, PR och min långa erfarenhet inom kommunikation. Jag kör gärna medieträningar och medieskolor, om att jaga (PR) och jagas (kris) av journalister, hur man får ut sina budskap och vikten att vara förberedd. Att öka kännedomen och bygga varumärket är något av det jag hoppas kunna bidra med genom mitt engagemang i Missing People Sweden.”

Malin Thiel

Malin har mångårig erfarenhet av ideell sektor och är just nu chef för privatmarknad på SOS Barnbyar. ”Min förhoppning är att kunskapen jag skaffat inom insamling, marknadsföring, affärsutveckling och varumärkesarbete kan bli värdefull för Missing People Sweden.”

Maria Langwall

Maria arbetar sedan drygt 10 år tillbaka som ekonomichef för Preem AB, med personalansvar för 50 medarbetare samt ansvar för koncernredovisning, financial controlling och skatt- och tullfrågor för hela koncernen. ”Jag har massor av positiv energi och drivkraft och en stor erfarenhet av att leda, utveckla och samarbeta med människor. Jag är ganska orädd som person och övertygad om att det mesta är möjligt. Allt detta vill jag ta med mig och bidra med till styrelseuppdraget hos Missing People Sweden, förutom mitt ekonomiska kunnande från 30 års arbete inom ekonomi och controlling i olika ledande positioner”.