Hemligheten bakom Sveriges sämsta insamlingsorganisation

Håll Sverige Rent är nog den enda organisationen på Insamlingsforum som samlade in nära noll kronor från allmänheten 2021. Trots det var 2021 vårt kanske bästa år någonsin.

För även om vi är sämst på insamling av pengar, är vi nog bäst på engagemang.

Få andra organisationer eller folkrörelser kan säga att de engagerade över en miljon personer i sin verksamhet förra året – inte bara bakom en skärm, utan ute på gatorna. Men det gjorde vi. Få andra organisationer bjuds in att berätta för företag hur man jobbar framgångsrik med TikTok. Men det blev vi. Få andra organisationer kan säga att de lyckades få igenom en prioriterad lagförändring i ett svårt politisk läge, tack vara sina supporters. Men det gjorde vi.

Och allt detta med en liten kommunikationsenhet på 6 personer.

Nu vill vi dela med oss hur vi gjorde! Därför är ni varmt välkomna att höra på när Sveriges sämsta insamlingsorganisation berättar hur man skapar och förvaltar engagemang på riktigt. Vi bjuder på våra bästa strategier, taktiska tips & tricks, och inspiration för att hjälpa din organisation gör samma resa vi på Håll Sverige Rent har gjort senaste två åren. Kostnad: noll kronor.

Talare: Pontus Tengy, kommunikationschef på Håll Sverige Rent, och Paul Ferris, strateg på Reform Act
Rum: 361