Symplify

Giva Sverige har ett samarbete med Symplify!

Har ni tröttnat på att sitta fast i krångliga system som tar tid, ofta kräver konsulthjälp, lång svarstid och IT-kunskap bara för att skicka ett kampanjmail?

Symplify är en marknads- och kommunikationsplattform för er som vill kommunicera med er kunddatabas i en användarvänlig plattform utan utdragna processer. Nå era kunder med bland annat e-mail, sms, print, landningssidor och kundundersökningar och följ upp på dessa på ett enkelt sätt.
Vi stöttar idag kunder som Cancerfonden, WWF och Handelshögskolan i deras dagliga kommunikation för att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp på ett effektivt sätt. Uppnå ökad kundlojalitet och ökade intäkter genom att ni tar kontrollen över hela er process och digitala kommunikation!

Som medlem i Giva Sverige får ni 30% på alla årliga Business-licenser, inklusive en dedikerad specialist inom områdena marketing automation och konverteringsoptimering.

Kontakt för kostnadsfri konsultation:
Christian Höglund
christian.hoglund@symplify.com

Vi vill tacka Symplify för detta mycket generösa erbjudande som vi hoppas kan komma till nytta för våra medlemmar! Läs mer om företaget på www.symplify.com