Anmälan öppen för Certifierad fundraiser 2022/2023!

Dags att lyfta den interna kompetensen och få en certifierad fundraiser i ditt team? Eller är du själv redo att ta nästa steg i karriären? Certifierad fundraiser är en högkvalitativ, omfattande och intensiv certifieringsutbildning för dig som vill ha alla de kunskaper som krävs för att arbeta professionellt med fundraising.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetat ett tag inom insamling, kanske inom ett specifikt område, och vill stärka dina kunskaper på en strategisk och mer övergripande nivå. Utbildningen är också ett gyllene tillfälle för dig som är helt ny inom insamling, men som kanske har en bakgrund inom kommunikation, marknadsföring, projektledning eller liknande, och nu vill få en rivstart på din nya karriär.

Certifierad Fundraiser ges tillsammans med Berghs School of Communication och certifieras av European Fundraising Association. Den omfattar nära 300 studietimmar och sträcker sig över två terminer. Medlem i Giva Sverige betalar totalt 36 250 kr (ink. moms). Övriga betalar 68 750 kr (ink. moms).

Ta er organisation till nästa nivå och bli en av våra drygt 100 alumnis.

Läs mer och anmäl dig här