Årets Insamlare Företagssamarbete – Nominera senast den 10 mars!

Årets Insamlare - Företagssamarbete 2017. Foto: Johanna Lingaas Türk

Nu är det dags igen för att skicka in bidrag till Årets insamlare! Årets insamlare är den enda utnämningen i Sverige som uppmärksammar insamlingsorganisationer, kampanjer och fundraisers. Det delas ut på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, som varje år anordnas av FRII.

Priser delas ut i fem olika kategorier och två av dem har vi redan presenterat, Årets Insamlare – Organisation och Årets Insamlare Kampanj. Nu är det dags att presentera den tredje kategorin som är Årets Insamlare- Företagssamarbete. Detta pris delas ut till ett samarbete mellan ett företag och en ideell organisation. Samarbetet ska visa på positiva effekter både för företaget och organisationen och ska vara en förebild och inspiration för andra samarbeten. 2017 års pris gick till Stena Line och Mercy Ships med motiveringen:

Årets Insamlare - företagssamarbete 2017
Birgitta Wallström, brand manager, Stena Line och Tomas Fransson, Sverigechef, Mercy Ships. Foto: Johanna Lingaas Türk

Utöver ett klassiskt samarbete där personal och kunder engageras och organisationen får synlighet och pengar, underlättar Stena Line framför allt för sina medarbetare att vara volontärer vilket ger Mercy Ships kvalificerade personer till funktioner som är svåra att hitta rätt kompetens till. Med en tydlig verksamhetsnära koppling mellan Stena Lines kompetensområde och Mercy Ships behov och ändamål, har detta samarbete stor potential för såväl fördjupning och utveckling som att vara en inspiration för andra företag och organisationer.

Skicka in ditt bidrag senast den 10 mars!

Mer information om Årets Insamlare och hur du skickar in bidrag hittar du här.