Årets Insamlare Givare – Nominera senast 10 mars!

Håkan Florin_ÅretsInsamlare 2017

Nu är det dags igen för att skicka in bidrag till Årets insamlare! Årets insamlare är den enda utnämningen i Sverige som uppmärksammar insamlingsorganisationer, kampanjer och fundraisers. Det delas ut på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, som varje år anordnas av FRII.

Nu börjar det närma sig deadline för nomineringar till Årets Insamlare. Du kan nominera i fem olika kategorier. Du kan bland annat skicka in bidrag till Årets Insamlare – Givare. Detta pris delas ut till en givare, eller till en volontär/frivillig/medlem som inspirerat andra att ge, och genom sin gåva och insatser ökat organisationens möjligheter att nå sitt ändamål. 2017 års pris gick till Håkan Florin för Prostatacancerförbundet med motiveringen:

Håkan Florin - Årets Insamlare 2017

Håkan har genom mångårigt och gediget arbete bevisat att viljan kan förflytta berg. Med entusiasm, kreativitet och outtröttligt arbete har han gjort allt ifrån att sprida information och värva medlemmar till att samla in pengar på nya och gamla sätt. Det har inneburit både ökat givande och stigande medlemstal. Dessutom har Håkans engagemang lett till att Värmlands läns landsting, som enda landsting i Sverige, infört en rutin för att upplysa alla män om prostatacancer och screening.

Skicka in ditt bidrag senast den 10 mars!

Mer information om Årets Insamlare och hur du skickar in bidrag hittar du här.