Årets insamlare Kampanj – Nominera senast den 10 mars!

Friends tar emot pris för årets kampanj 2018

Nu är det dags igen för att skicka in bidrag till Årets insamlare! Årets insamlare är den enda utnämningen i Sverige som uppmärksammar insamlingsorganisationer, kampanjer och fundraisers. Det delas ut på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, som varje år anordnas av FRII.

En av fem kategorier du kan nominera till i år är Årets Insamlare – Kampanj. Årets kampanj tilldelas den organisation som har arbetat kreativt, haft förmågan att kombinera flera kanaler, resultat och effekt. 2017 års pris gick till Friends och Snällkalendern med motiveringen:

Genom att kombinera ett känt koncept tillsammans med en aktuell trend skapas en kampanj som både ligger rätt i tiden och har en fortsatt stor potential. Kampanjen har genom starka företagssamarbeten och entusiasm från media och allmänhet lyckats engagera både barn och vuxna för en snällare värld. Med Snällkalendern sätter Friends snällhet och givande i fokus i en tankeväckande kampanj som har tydlig koppling till organisationens verksamhet och ändamål.

Skicka in ditt bidrag senast den 10 mars!

Mer information om Årets Insamlare och hur du skickar in bidrag hittar du här.