Årets insamlare Kollega – Nominera senast den 10 mars!

Jenny WWF

Nu är det dags igen för att skicka in bidrag till Årets insamlare! Årets insamlare är den enda utnämningen i Sverige som uppmärksammar insamlingsorganisationer, kampanjer och fundraisers. Det delas ut på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, som varje år anordnas av FRII.

Nu presenterar vi den sista kategorin ni kan skicka in bidrag till och det är Årets Insamlare – Kollega. Detta pris delas ut till en kollega/medarbetare som på ett exceptionellt sätt bidragit till en organisations framgång inom insamling, eller bidragit till att insamlingsverksamhet generellt i Sverige. 2017 års pris gick till Jenny Sjöberg Världsnaturfonden WWF med motiveringen:

Med nyfikenhet, mod och framåtanda har Jenny drivit på för att testa nya kanaler och nya angreppssätt för insamling av gåvor. Hennes innovativa insamlingsarbete har resulterat i kontakt med nya målgrupper, hög lönsamhet och utnyttjande av ny teknik men också ett bredare engagemang för Världsnaturfonden WWF i stort. Jenny har dessutom alltid ett uppmuntrande ord till hands och stor vilja att hjälpa sina kollegor.

Det börjar närma sig deadline. Skicka in ditt bidrag senast den 10 mars!

Mer information om Årets Insamlare och hur du skickar in bidrag hittar du här.