Årets Insamlare – Skicka in ditt bidrag senast 10 mars!

Nu är det dags igen för att skicka in bidrag till Årets insamlare! Årets insamlare är den enda utnämningen i Sverige som uppmärksammar insamlingsorganisationer, kampanjer och fundraisers. Det delas ut på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, som varje år anordnas av FRII. Skicka in ditt bidrag senast den 10 mars!

Årets insamlare delas ut till personer, organisationer och initiativ som utmärkt sig inom insamling föregående år. Du nominerar dig själv, en kollega, er kampanj, ett företagssamarbete, en givare eller en organisation, senast den 10 mars. Årets insamlare delas ut den 14 maj under festmiddagen på Insamlingsforum, Nordens största konferens om insamling och givande, med drygt 300 deltagare.

I år delas fem priser ut varav Årets Insamlare – Organisation är en. Detta pris delas ut till en organisation som gjort något framgångsrikt, nytänkande eller annat speciellt som har motiverat till givande och påverkar insamlingsresultatet positivt.

World Animal Protection Sverige
Foto: Johanna Lingaas Türk

Förra året gick 2017 års till World Animal Protection Sverige med motiveringen:

Med berättelser baserade på både känslor och fakta tillsammans med en genomtänkt integrering av olika kanaler har World Animal Protection Sverige både lyckats värva givare och öka lojaliteten och utvecklat fler sätt för att fånga upp engångsgåvor. Resultatet är en kraftig ökning av intäkter och givare under 2017. World Animal Protection Sverige uppmärksammas särskilt för hur de samarbetat internt mellan insamling och kommunikation med ambitionen att tydliggöra sambandet mellan behovet av gåvor och ändamålen.

Mer information om Årets Insamlare och hur du skickar in bidrag hittar du här.