Lucas Regnér

Föreläsning: ”Lucas, your donation is overdue!” Det bästa (och värsta) av insamling i USA – och vad vi kan lära oss av det!

Lucas Regnér har de senaste tio åren jobbat med digital strategi och insamling i USA. Han har totalt samlat in nästan 100 miljoner dollar för Demokrater som Pete Buttigieg och Val Demings och nonprofits som Doctors Without Borders (MSF), Sandy Hook Promise och ett av USA:s största sjukhus. I sin tidigare roll som vicepresident hos MissionWired har han varit drivande i de senaste taktiska innovationerna inom digital insamling – och i några av de största misstagen. Nu är han tillbaka i Sverige (och jobbar idag som strateg hos Reform Act) och tänker berätta (nästan) ALLT. Du kommer få konkreta tips om hur du kan samla in mer pengar digitalt och en hel del inspiration från andra sidan Atlanten. Vad kan vi lära oss av det bästa (och värsta) från digital insamling i USA? Vilka trender är heta just nu och verkar ha störst potential för 2023? Och viktigast av allt – hur uttalar man ”Buttigieg” egentligen?

Om Lucas:
Lucas Regnér är strateg hos Reform Act, en byrå som jobbar med kreativitet, strategi och digitala verktyg för att hjälpa kunderna att förändra världen (och samla in pengar). Lucas är nyligen tillbaka i Sverige efter att ha jobbat med digital strategi och insamling i USA de senaste tio åren. Han har totalt samlat in nästan 100 miljoner dollar för Demokrater som Pete Buttigieg och Val Demings och nonprofits som Doctors Without Borders (MSF), Sandy Hook Promise och ett av USA:s största sjukhus. Innan dess jobbade han för Världsbanken.