Accigo

Accigo grundades 2007 för att vi såg ett behov på marknaden. IT-branschen hade en historia av att vara reaktiv med många misslyckade projekt och missnöjda kunder som följd. För oss var det klart, IT-branschen behövde konsulter och beställare som vågade ta ansvar på riktigt. Det handlade om att både kund, leverantör och enskild konsult ville ta ansvar i ett partnerskap tillsammans. Att vinna tillsammans eller förlora tillsammans var vår målbild för hur ett lyckat partnerskap i IT-branschen borde fungera.

Vi är specialister på Microsofts molnplattformar, Dynamics 365, Office 365 och Azure samt kringliggande områden så som analys & insikter (Business Intelligence), integration och arkitektur. Vi hjälper våra kunder med allt från rådgivning till implementation och förvaltning, det vill säga från ax till limpa. Vi är totalt 150 specialister med kontor i Stockholm och Oslo. Accigo är en del av Business Wellness Group, vi är helt medarbetarägda utan externa ägare som styr utvecklingen av vårt bolag. Vi är ett annorlunda konsultbolag som värdesätter verksamhetsutveckling lika högt som själva tekniken och vad den möjliggör.

Vi erbjuder en skräddarsydd insamlings- och medlemslösning för små och stora organisationer baserat på Microsoft Dynamics 365.  Med vårt system ”Accigo CRM för insamling & medlemskap”  kan ni digitalisera er organisation för att frigöra full potential. Läs mer om vår lösning och boka en förutsättningslös demo på, https://accigo.se/losningar/accigo-crm/